Home

Aanbod

Eliane savels

Contact

Therapie

Zingeving en
groei

Energetisch
werk

Aroma-
therapie

Werken met
paarden

Reiki

Metatron
healing

Raindrop

“Ik zal u een nieuw hart geven en een nieuwe geest in u uitstorten; Ik zal het stenen hart uit uw lichaam verwijderen en een hart van vlees geven.” — Ezechiël 36;26

Metatronhealing is een helend proces dat je terugbrengt naar jezelf in je oorspronkelijke staat van onvoorwaardelijke liefde. Het verhoogt je zelfbewustzijn en je mogelijkheden om je leven bewuster te beleven. Deze healingmethode is genoemd naar de aartsengel Metatron. Hij staat voor de link tussen het goddelijke en het menselijke, voor de terugkeer naar je eigen blauwdruk.

Licht is een aloude metafoor voor allesomvattende liefde, en uit licht komt kleur voort. Metatronhealing werkt met kleuren als anker voor de verschillende aspecten van het healingproces. De verhalen die in je celgeheugen zitten opgeslagen, worden losgemaakt en getransformeerd. Wat je niet meer nodig hebt, kan verdwijnen uit je fysieke lichaam en je energieveld, dat verbonden is met het universele energieveld. Zware energie verdwijnt en je keert terug naar de blauwdruk van wie je in wezen bent.

Metatronhealing verloopt op een intuïtieve manier. Als cliënt neem je bewust en interactief deel aan het healingproces. Je gaat volledig gekleed op een behandeltafel liggen. Als healer ben ik het kanaal om je te helpen verbinden met je eigen zielenkracht. Ik leg mijn handen niet op je, maar er vindt wel een energetisch proces plaats, dat via dialoog met jou wordt begeleid. Sprays met gekleurde essences dienen als anker om het healingproces te ondersteunen.

Duur: 1 uur
Prijs: 85 euro

Meer info (in het Engels) op www.metatronic-life.com

Wat?

Deze inwijdings- en healingmethode is genoemd naar de aartsengel Metatron. Hij staat voor de link tussen het goddelijke en het menselijke,
voor de terugkeer naar je eigen blauwdruk.

Voor wie?

Ben je op je innerlijke reis op een punt aangekomen waarop het verlangen naar puurheid en onvoorwaardelijke liefde je brengt naar zelf healing geven? Dan is deze inwijdings- en healingopleiding voor jou. Voor iedereen die al ervaring heeft met energetisch werk en na een telefonisch gesprekje met Ann of Eliane.

Inhoud en opbouw

De cursus duurt vier dagen. Tijdens de eerste drie dagen onderga je een helend proces dat je terug op weg zet naar je oorspronkelijke staat van onvoorwaardelijke liefde. Dit gebeurt in een sfeer van ontspanning, vreugde en kameraadschap.
De zeven meest fundamentele inwijdingen worden in je fijnstoffelijk lichaam aangebracht. Deze kalibreren je persoonlijke energiefrequentie met die van je hogere zelf. Op die manier maken we je verborgen blauwdruk wakker.
De vierde dag is een oefen- en ervaringsdag. Je gaat met je blauwdruk aan de slag om anderen te helpen diep verankerde beperkende overtuigingen los te laten.

Begeleiding

Ann Bourgeois

De zoektocht van mijn leven, de zoektocht naar antwoorden op de vele vragen die ik me stelde, leidde mij doorheen verschillende opleidingen.
Het resultaat daarvan vond uiting in verschillende vormen:
Individuele behandelingen op maat (voetreflexologie, reiki, Metatronhealing)
Reikicentrum Anahata
Cursus kabbala / energetische antropologie.
www.anahata.be - GSM 0486 60 41 07

Eliane Savels

In mijn werk als psychotherapeute, relatietherapeute, healer en reikimaster put ik uit de brede achtergrond die ik door de jaren heen heb opgebouwd: onder meer NLP, oplossingsgerichte systeempsychotherapie volgens Korzybski, familieopstellingen en psychotherapie met paarden. Ik heb een ruime ervaring in het werken met individuele cliënten, koppels en groepen.
www.elianesavels.be - GSM 0476 23 54 05

Wanneer?

1, 2 en 3 mei 2015 (theorie en inwijdingen) en 30 mei 2015
(oefen- en ervaringsdag), telkens van 10 tot 18 uur.

Waar?

Anahata Centrum, Engelhoekstraat 42, 9800 Sint-Martens-Leerne
(tussen Drongen en Deinze, 3 km van afrit 13 van de E40).

Inschrijving

400 euro voor de 4 dagen. Lichte lunch, syllabus, koffie en thee inbegrepen.
Na het telefoongesprek met Ann of Eliane graag een mailtje naar
[email protected] ter bevestiging van je inschrijving.

Eliane Savels