Home

Aanbod

Eliane savels

Contact

Therapie

Zingeving en
groei

Energetisch
werk

Aroma-
therapie

Werken met
paarden

Reiki

Metatron
healing

Raindrop

“Niet gehecht zijn aan iets is bewust zijn van zijn oneindige waarde.”
— Shunryu Suzuki

Reiki is een universele energie waarmee we allen verbonden zijn. Het is een positieve kracht die je bewust kunt aanwenden om heling, rust en ontspanning te brengen in het lichaam en het energiesysteem van een persoon. Reiki werkt in op het fysieke lichaam, de emoties, het energetische en het spirituele niveau van de mens. Je kunt zowel jezelf als anderen behandelen met reiki, rechtstreeks of op afstand.

Als Reikimaster bied ik reikibehandelingen en reiki-initiaties aan.

Reikibehandeling

Via een reikibehandeling kom je weer in contact met je eigen kern, een plek van neutrale rust en balans, waarin je verbonden bent met het grotere geheel. Een behandeling werkt meestal rustgevend en vult je energiebronnen weer aan, zodat je met hernieuwde krachten en een frisse blik weer verder kunt.

Tijdens een reikibehandeling lig je volledig gekleed op een behandeltafel. Ik leg mijn handen op verschillende plaatsen op je lichaam en laat de energie vrij door mijn handen stromen. De reikistroom vindt zijn eigen weg in je lichaam en je energiesysteem. Reiki werkt altijd in overeenstemming met de vrije wil van de persoon die behandeld wordt.

Duur: 1 uur
Prijs: 65 euro

[ Lees meer ]

Eliane Savels