Home

Aanbod

Eliane savels

Contact

Therapie

Zingeving en
groei

Energetisch
werk

Aroma-
therapie

Werken met
paarden

“Ga voorbij aan de vormen van de dag, en je ziet rozentuin na rozentuin.
Rumi

Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde. Letterlijk betekent deze term ‘behandeling door gebruik te maken van geuren’. Het gaat hier niet om parfums, maar om pure essentiële oliën van planten. Deze hebben heel wat geneeskrachtige eigenschappen.

Een behandeling met aromatherapie houdt in dat je essentiële oliën inademt of op je lichaam aanbrengt. Dit heeft een positief effect op je lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid.

Psycho-aromatherapie betekent dat essentiële oliën worden gebruikt in het kader van psychotherapie. Heel wat planten en hun oliën hebben invloed op onze stemming en emoties. Ze kunnen remedies leveren voor slapeloosheid, depressie, trauma, verdriet, lusteloosheid,...

Voor alle therapie- en healingsessies in mijn praktijk wordt aromatherapie ook gebruikt als subtiele maar krachtige ondersteuning van de omgeving.

Unieke ambachtelijke oliecombinaties

Mijn dochter Luna Jana en ik zijn al heel lang gepassioneerd door het werken met aromatherapie. We ontwikkelen samen een reeks synergieën van essentiële oliën onder de naam 'Thelema'. Dit zijn combinaties van oliën die positief inwerken op bepaalde gebieden van lichaam, geest en/of emoties.

[ Aanbod Thelema ]

 

Eliane Savels